ATP Шанхай. Федерер зійдеться з Надалем у фіналі Masters в Шанхаї

ATP Шанхай. Федерер зійдеться з Надалем у фіналі Masters в Шанхаї

Роджер Федерер і Рафаель Надаль у фіналі Masters в Пекіні проведуть 38-му очну зустріч

Роджер Федерер і Рафаель Надаль дісталися до очної зустрічі на хардовому турнірі в Шанхаї серії АТР-1000.

Перша ракетка світу Рафаель Надаль вийшов у фінал турніру серії АТР 1000 в Шанхаї, обігравши в двох сетах хорвата Марина Чіліча - 7:5, 7(3):6.

Матч тривав 2 години 11 хвилин. За цей час іспанського тенісиста 4 рази подав навиліт, допустив 2 подвійні помилки і виграв 3 брейка з 12-ти. Хорват же оформив 13 ейсів, двічі помилився на подачі, а також використав 2 брейкових шанса з 5-ти.

У 2017 році лідер рейтингу АТР вже дев'ятий раз виходить у вирішальну стадію змагань. До цього Надаль боровся за титул на турнірах в Майамі, Акапулько і Australian Open, а також завоював шість трофеїв, чотири з яких - на грунтовому покритті. Іспанець став переможцем двох «мейджорів» - US Open і Roland Garros - і виграв титули в Пекіні, Мадриді, Барселоні та Монте-Карло.

Друга ракетка світу швейцарець Роджер Федерер пробився до фіналу турніру серії Masters 1000 в Шанхаї, в півфіналі зламавши опір 23-го номера світового рейтингу Хуана Мартіна дель Потро з рахунком 3:6, 6:3, 6:3.

Тенісисти провели на корті 1 годину 58 хвилин. За цей час Федерер зробив сім ейсів, три брейка і не допустив жодної подвійної помилки. На рахунку Дель Потро 12 подач навиліт, один реалізований брейк-поінт і одна помилка при введенні м'яча в гру.

Після цієї перемоги Федерера рахунок особистих зустрічей між цими тенісистами став 17: 6 на користь швейцарця.

Відзначимо, що Федерер втретє в кар'єрі вийшов у фінал шанхайського Masters. На рахунку швейцарця одна перемога, яку він здобув у 2014 році.

Shanghai Rolex Masters

ATP World Tour Masters 1000

Призовий фонд: $7,906,170

Фінал

Роджер Федерер - Рафаель Надаль

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: