Баскетболіст, який грав за російський клуб, загинув у США після перестрілки з поліцією

Баскетболіст, який грав за російський клуб, загинув у США після перестрілки з поліцією

27-річний спортсмен, за даними знайомих, мав певні проблеми

Американський баскетболіст Тайлер Ханікатт, який в останніх сезонах виступав за підмосковний клуб «Хімки», загинув після перестрілки з поліцейськими спецназом у Лос-Анджелесі.

За попередніми даними, поліцію викликала мати спортсмена, яка заявила, що її син поводиться «якось дивно», інформує BBC.

Поліцейські приїхали за викликом. Ханікатт відкрив вогонь по поліцейським, не заподіявши їм шкоди, а потім забарикадувався у будинку.

Після тривалого протистояння команда спецназівців змогла проникнути у будинок. У заяві департаменту поліції Лос-Анджелеса йдеться, що підозрюваний, ім'я якого поки не називається, був знайдений мертвим.

Спочатку припускали, що Ханікатт загинув в результаті перестрілки, проте поліція наполягає на тому, що він наклав на себе руки.

«Підозрюваний, очевидно, завдав сам собі вогнепальне поранення», - повідомив представник поліції Лос-Анджелеса.

«Він був відмінним хлопцем, але у нього були деякі проблеми», - сказав в інтерв'ю газеті Los Angeles Times його колишній шкільний тренер Борт Ескот.

15 липня Ханікатту мало виповнитися 28 років. Останнім клубом, за який він виступав, були «Хімки», але його контракт закінчився після завершення сезону-2017/18.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: