Батько Василя Ломаченка може стати тренером Хабіба

Батько Василя Ломаченка може стати тренером Хабіба
Команда Хабіба сподівається на допомогу Ломаченка-старшого
Фото - UFC

Українець має підготувати аварця до бою, який йому ніколи не виграти

Батько Хабіба Нурмагомедова - Абдулманап - зробив сенсаційну заяву.

Виявилось, що ідея про бій його сина з найкращим з нині живих боксерів - Флойдом Мейвезером - не пусті балачки.

Нурмагомедов-старший заявив, що серйозно розглядає варіант проведення бою з Мейвезером, але на власних умовах - 11 раундів за правилами боксу та останній - 12-й - за правилами ММА.

«З Мейвезером ми готові 11 раундів боксувати, але дайте нам шанс побитися 1 раунд за правилами ММА. Ми не з ММА починаємо, якщо ми виживемо - дайте нам один раунд. Бажання провести бій є», - сказав Абдулманап Нурмагомедов.

Цікаво, що готувати уродженця Цумадинського району до бою з легендою має батько українського чемпіона WBA, WBO і WBC в легкій вазі Василя Ломаченка - Анатолій.

«Я хочу прибігти до послуг боксера і працювати разом. У нас є з ним усна домовленість», - заявив Абдулманап Нурмагомедов.

Зазначимо, що у організації такого бою можуть виникнути перепони. По-перше, хоч і шанс дійти до 12 раунду будуть мізерні - Мейвезер може не погодитись на один раунд за правилами ММА, по-друге, Цумадинський район входить до складу держави-агресора Росії. Хоч Хабіб Нурмагомедов й не гордиться цим фактом й завжди підкреслює, що є аварцем, але все одно має паспорт Росії.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: