«Баварія» розгромно програла «Боруссії» й опустилась на п'яте місце Бундесліги

«Баварія» розгромно програла «Боруссії» й опустилась на п'яте місце Бундесліги
Фото взяте з сайту sportliga.com

«Баварія» та «Боруссія» Менхенгладбах зіграли матч сьомого туру чемпіонату Німеччини

Поєдинок розпочався для «Баварії» невдало – вже на старті матчу чемпіон створив кілька моментів, проте не використав їх.

А от у свої ворота «Баварія» пропустила одразу два м'ячі. Рахунок відкрив Плеа, який класним ударом відправив м'яч у дальній кут воріт Ноєра, а за кілька хвилин перевагу «Боруссії» подвоїв Штіндль.

На 30-й хвилині Роббен, який проводив свій 300-й матч за «Баварію», міг скорочувати відставання, проте не реалізував вихід сам на сам з голкіпером. До перерви подібних нагод у команд більше не було.

У другому таймі Ковач вніс корективи у гру, випустивши Рібері та Гнабрі, проте це не надто змінило хід поєдинку. За кілька хвилин ще й Алаба змушений був залишити поле через травму. Мюнхенці контролювали м'яч, проте пробити голкіпера гостей так і не змогли. Одного разу Левандовськи забив, проте гол було скасовано через офсайд.

А під завісу матчу пропустили ще й втретє – після жахливої гри «Баварії» у захисті відзначився Германн. «Боруссія» забила три голи з трьох ударів у площину.

Чемпіонат Німеччини з футболу

Матч 7-го туру

«Баварія» – «Борусія М» – 0:3

Голи: Плеа, 10, Штіндль, 16, Германн, 88.

«Баварія» після цієї поразки опустилась вже на п'яте місце чемпіонату. У мюнхенців 13 очок, у лідера «Боруссії» із Дортмунда – 17. Гладбах піднявся на друге місце з 14 пунктами.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: