Біатлон. Українці зазнали невдачі у пасьюті на кубку IBU

Біатлон. Українці зазнали невдачі у пасьюті на кубку IBU
Фото взяте з сайту champion.com.ua

Тріумфував у перегонах норвежець Йоханнес Дале

На етапі Кубка IBU у Ріднау-Валь Ріданна (Італія) відбулася чоловіча гонка переслідування, яка завершувала етап. На жаль, українці успіху не добилися.

Втім, перспективи українців в даній гонці і спочатку були дуже сумнівними, оскільки ніхто з них не стартував навіть в межах топ-20. Після першого стрілецького кордону Антон Дудченко завдяки чистій стрільбі вийшов на 14-е місце, але відстань до лідера складала цілу хвилину та 49 секунд. Богдан Цимбал припустився одного промаху і піднявся на 30-е місце з 32-го, а Тарас Лесюк з чистою стрільбою піднявся на 31-е місце з 40-го.

На другій стрільбі сподіватися вже не було на що. Перший же промах відкинув Дудченко на 20-е місце. Лесюк знову був чистим і став 27-м. Цимбал з промахом став 32-м.

Заключна частина перегонів вже була малоцікавою. Після третього рубежу Дудченко був 22-м, а фінішував 26-м. Лесюк свій єдиний промах зробив на останній стрільбі і став 30-м. Цимбал став 38-м, накопичивши до фінішу аж п`ять промахів.

Що стосується призерів, то там ситуація була більш цікавою, оскільки після заключної стрільби норвежець Йоханнес Дале програвав росіянину Антону Бабікову усього 0,6 с. Але в підсумку Дале здобув перемогу з перевагою в 13 секунд.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: