«Білий Барс» здобуває вольову перемогу над МХК «Динамо»

«Білий Барс» здобуває вольову перемогу над МХК «Динамо»
Фото взяте з сайту uhl.ua

У Білій Церкві матчем між «Білим Барсом» і МХК «Динамо» стартував п'ятнадцятий тур чемпіонату України з хокею

У Білій Церкві матчем між «Білим Барсом» і МХК «Динамо» стартував 15-й тур чемпіонату України з хокею.

Спочатку «динамівці» почали пресингувати противника і вже через чотири хвилини це дало свої плоди - харків'яни двічі прошили Кирила Кучера, заволодівши, здавалося б, досить комфортною перевагою. Але «Білому Барсу» такі розклади виявилися не до душі, і буквально за три хвилини господарі зустрічі не просто зробили камбек, але ще й вийшли вперед, чим і забезпечили собі перемогу.

Провальне завершення першого періоду «динамівці» змогли вирівняти в другій 20-хвилинці, проте реалізувати безліч небезпечних моментів біля воріт Кирила Кучера харків'янам так і не вдалося.

Третя 20-хвилинка повністю повторила сценарій другої - без закинутих шайб.

Таким чином «Білий Барс» перервав низку поразок, але покращити своє положення в турнірній таблиці так і не зміг. Харківський клуб так і залишився на четвертому рядку у таблиці з 12 очками, а білоцерківці закріпилися на п'ятій сходинці з 11 балами.

Чемпіонат України з хокею

Матч 15-го туру

«Білий Барс» - МХК «Динамо» 3:2 (3:2, 0:0, 0:0)

Шайби: 0:1 Гончаров (Максименко - більш.) 3:51; 0:2 Ромащенко (Олійник, Дегтярьов), 8:31; 1:2 Арабов (Таран, Тимченко - більш.), 9:11; 2:2 Бородай, 9:27; 3:2 Арабов (Тименко, Печерських), 10:40.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: