Бій Джошуа - Паркер повинен відбутися 31 березня в Кардіффі

Бій Джошуа - Паркер повинен відбутися 31 березня в Кардіффі

Переговори між представниками Джошуа і Паркера розтягнулися практично на місяць

Бій Ентоні Джошуа (20-0, 20 КО) проти Джозефа Паркера (24-0, 18 КО) може відбутися 31 березня на арені «Міленіум» в Кардіффі. Сторони практично досягли угоди за контрактом.

Про це в інтерв'ю LA Times розповів глава Top Rank Боб Арум, який є промоутером новозеландця і займається його справами в США.

Переговори між представниками Джошуа і Паркера розтягнулися практично на місяць. Промоутери Джозефа були згодні з фінансовими умовами поєдинку. Однак, за словами Арума, зараз сторони «дуже-дуже близькі до укладення угоди».

Глава Top Rank зазначив, що його колега Едді Хірн, що займається справами Джошуа, погодився на умови промоутера Паркера Девіда Хіггінса і готовий розділити прибуток від поєдинку в співвідношенні 65 на 35.

«Мені здається, вони прийдуть до угоди, хоч і з труднощами. Доходи поділять так - дві третини одній стороні, одна третина іншій», - заявив Арум.

Якщо бій Джошуа - Паркер відбудеться, то на кону будуть стояти відразу кілька чемпіонських поясів в суперважкій вазі - WBA Super, IBF і IBO, якими володіє британець, і WBO, який знаходиться в розпорядженні новозеландця.

Нагадаємо, що Джошуа кулаком розбив вітрину магазину спортивного одягу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: