БК «Запоріжжя» розірвав угоду з одним баскетболістом і втратив через травму другого

БК «Запоріжжя» розірвав угоду з одним баскетболістом і втратив через травму другого
Валерій Плеханов

Натомість, клуб має намір орендувати одного гравця

Наступні поєдинки регулярного чемпіонату Суперліги з баскетболу «Запоріжжя-ZOG» зіграє 9 листопада у Черкасах та 11 листопада у Києві.

Тренер запорожців Валерій Плеханов розповів про кадрові зміни у команді напередодні цих матчів, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

«Готуємося до матчів з «Черкаськими Мавпами» та «Будівельником», водночас коригуючи склад. По-перше, зазнав травми й знову вибув на невизначений термін Павло Буренко. По-друге, ми розірвали контракт з Максимом Лук’яновим», - сказав він.

«Проблему першого номера розраховуємо закрити за рахунок запрошення із «Дніпра» на орендних засадах Ернесто Ткачука. Очікуємо, що з приходом цього чистого плеймейкера підвищиться рівень організації гри в нападі. Тож намагатимемося, щоб він якнайшвидше вписався до складу», - додав тренер.

Щодо завдань на чергові виїзні матчі, то Плеханов сказав так: «статус аутсайдера змушує нас максимально викладатися у кожній грі».

«Ми не маємо у розпорядженні легіонерів, тому дамо можливість сповна проявити себе нашій молоді. Як кажуть, окрім власних ланцюгів, нам нема що втрачати», - передає слова Плеханова прес-служба запорожців.

Нагадаємо, у крайньому своєму матчі БК «Запоріжжя» програв МБК «Миколаїв».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: