«Боролися до останньої хвилини»: тренер бачить позитив у грі українських гандболістів

«Боролися до останньої хвилини»: тренер бачить позитив у грі українських гандболістів
Сергій Бебешко
Фото: ФГУ

Сергій Бебешко не критикував підопічних після поразки від Данії

Збірна України з гандболу у стартовому турі відбору на Євро-2020 на виїзді програла Данії (24:30), незважаючи на вдалий перший тайм.

Тепер всі думки команди – про те, як у наступному турі перемогти Чорногорію, розповів головний тренер збірної Сергій Бебешко, інформує офіційний сайт Федерації гандболу України.

«На початку матчу позначилося, що ми зібралися зовсім недавно, і команда проводила першу гру в такому складі. У першому таймі ми непогано відстояли у захисті, непогано зіграв воротар Комок. На жаль, ми не реалізували чотири або п’ять стовідсоткових моментів, але в цілому нам вдалося все, що ми задумали», - сказав він.

«Хотілося б, щоб настрій, який був у нас на цю гру, залишився з нами і на майбутнє. Другий тайм ми почали у меншості, відразу почали програвати. Думаю, це визначило перебіг подій», - додав наставник.

З позитивного Бебешко зазначив, що його підопічні боролися до останньої хвилини.

«Матч проти Чорногорії матиме велике значення. Після нічиєї чорногорців з Фарерськими островами ця гра може багато що зумовити. Вже зараз всі наші думки про те, як перемогти Чорногорію», - підсумував він.

28 жовтня збірна України у Сумах зустрінеться зі збірною Чорногорії. Початок гри о 18:30.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: