«Боруссія» з Ярмоленком вперше в сезоні зазнала поразки в Бундеслізі

«Боруссія» з Ярмоленком вперше в сезоні зазнала поразки в Бундеслізі

Проте, «Боруссія» залишається на 1-му місці Бундесліги

Дортмундська «Боруссія» програла «Лейпцигу» у 8-му турі німецької Бундесліги.

Вже у дебюті поєдинку «Боруссія» вийшла вперед. Обамеянг здійснив швидкісний забіг до воріт «биків», габонець з кута штрафної відправляє м'яч у сітку воріт. Рахунок стає 1:0 на 4 хвилині. Лейпциг швидко відновив паритет у матчі.

Підсумком розіграшу зі штрафного став гол Забітцера головою. Після пропущеного м'яча, «Боруссія» побігла вперед, але намагання «джмелів» не увінчались успіхом. Проте другий гол забив «Лейпциг». Брума пройшов по флангу і віддав пас на Поульсена, якому залишалось тільки підставити ногу.

Після другого пропущеного м'яча «Боруссією» ініціативу у свої ноги взяв «Лейпциг». Другу половину першого тайму «Боруссія» не могла вийти зі своєї половини поля. Тільки наприкінці тайму господарі змогли вийти з-під активного пресингу «биків». Декілька небезпечних ударів протягом однієї атаки завдали гравці «Боруссія»на 42 хвилині, але гол так і не забили.

Бос у перерві здійснив 2 заміни. Пулішич та Вайгль вийшли замість Шахіна та Толяна. У дебюті другого тайму капітан «Боруссії» Сократіс сфолив у власному штрафному майданчику, за що отримав червону картку. Пенальті реалізував Огюстен, рахунок став 1:3. Петр Бос одразу використав свою останню заміну. Марк Бартра вийшов замість Максіміліана Філіпа.

Вже за 10 хвилин кількість гравців зрівнялась. Штефан Ільсанкер отримав 2 жовті картки протягом 3 хвилин. «Боруссія» побігла в атаку всіма силами. На 62 хвилині Обамеянг заробив пенальті, щоправда аби це зрозуміти, арбітр прибіг до перегляду відеоповтору. Габонець влучно пробив з 11 метрів і рахунок став 2:3. У другій половині тайму «Боруссія» продовжила атакувати, проте бажання «джмелів» не вистачило навіть на нічию. «Бики» намагались створювати контрвипади, але також не змогли відзначитись.

«Боруссія» зазнає першої поразки у поточному розіграші Бундесліги, але залишається на 1 місці. «Лейпциг» вийшов на чисте 3 місце, випередивши «Хоффенхайм».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: