«Будівельник» проти «Миколаєва», «БІПА» проти «Дніпра». Анонс матчів Суперліги

«Будівельник» проти «Миколаєва», «БІПА» проти «Дніпра». Анонс матчів Суперліги
Фото ФБУ

У четвер, 9 листопада, у чоловічій баскетбольній Суперлізі відбудеться три поєдинки

У столиці київський «Будівельник» зіграє проти «Миколаєва». Обидві команди минулого тижня здобули по одній перемозі. Але якщо команда Володимира Коваля провела дві гри, то «корабели» зіграли лише одну – виїзну проти «Запоріжжя».

Чемпіон після несподіваної поразки від «БІПИ» реабілітувався у матчі з «Хіміком» і тепер буде фаворитом у домашньому матчі, поразки у якому вболівальники киян просто не зрозуміють, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Однак у столичного клубу є кадрові проблеми: травмовані Дроздов, Філдс і Конате, пошкодження у матчі з южненцями отримав Михайло Анісімов. Тому Володимиру Ковалю треба буде подумати, як замінити гравців, які поки що не можуть допомогти команді. «Миколаїв», у складі якого є хороші бігмени, повинен намагатися користуватися втратами киян.

Ще один цікавий матч пройде в Одесі, де місцева «БІПА» зіграє проти «Дніпра». Команда Вадима Пудзирея виграла вже чотири матчі поспіль, у тому числі два складних поєдинки проти «Будівельника» та «Черкаських Мавп» минулого тижня.

Гра проти «Дніпра» стане черговою перевіркою на міцність для одеситів, адже команда Дениса Журавльова цього сезону програвала лише одного разу. Гості, як і раніше залишаються без свого єдиного номінального центрового Сергія Загреби, який, схоже, відновиться ближче до нового року.

«Черкаські Мавпи» після вояжу на Чорне море, звідки повернулися з однією перемогою, проведуть домашній матч проти «Запоріжжя».

Команда Максима Міхельсона після закінчення першого кола помітно оновила склад, підписавши трьох нових виконавців, один з яких – американський новачок Оскар Беллфілд – зможе дебютувати в домашньому поєдинку. Безумовно, фаворитом у цьому матчі будуть господарі, які мають сильніший ростер, однак чи зуміють новачки відразу вписатися у гру команди – це питання, яке треба вирішувати тренерському складу.

У «Запоріжжя» також є дебютант: розігруючий «Дніпра» Ернесто Ткачук приєднався до команди і зможе вперше зіграти за свою нову команду у Черкасах. Перемоги вкрай потрібні обом колективам, але якщо успіх гостей у цьому матчі можна буде вважати сенсацією, то перемога «Мавп» усе ж таки стане більш очікуваним результатом.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: