Чемпіонат Англії. «Манчестер Сіті» переграє «Манчестер Юнайтед» в дербі

Чемпіонат Англії. «Манчестер Сіті» переграє «Манчестер Юнайтед» в дербі

Відкрив рахунок в кінці першого тайму Давід Сільва

«Манчестер Сіті», перегравши сусідів на Олд Траффорд (2:1), збільшив свій відрив у турнірній таблиці до одинадцяти очок.

Як і очікувалося, «Ман Юнайтед», навіть граючи вдома, не став змагатися з «Сіті» в питанні володіння м'яча, проте так притискатися до своїх воріт, як в дуелі проти «Арсеналу» минулого тижня, підопічні Жозе Моуріньо все ж не стали.

Відкрив рахунок в кінці першого тайму Давід Сільва, а до взяття воріт призвело стандартне положення. Кутовий, вдалий відскік і точний удар іспанця метрів з семи.

«Юнайтед», правда, встиг зрівняти ще до перерви. Як і в тому-таки матчі з «Арсеналом», не обійшлося без подарунка. Ніколас Отаменді і Фабіан Делфі по черзі не потрапили по м'ячу після діагональної передачі, Маркус Рашфорд прийняв м'яч і акуратно пробив повз Едерсона.

У другому таймі господарі стали більше грати з м'ячем, однак знову пропустили після «стандарту». Знову подача, знову вдалий відскік від Ромелу Лукаку, і на цей раз з близької відстані Де Хеа пробиває Ніколаса Отаменді.

У відповідь Ромелу Лукаку і Хуан Мата виграти дуель у Едерсона не змогли, коли біля воріт «Сіті» дійсно стало гаряче. У кінцівці Моуріньо кинув в бій Златана Ібрагімовіча, однак той допомогти своїй команді не зміг.

Чемпіонат Англії. Прем’єр-ліга

16-ий тур

«Манчестер Юнайтед» - «Манчестер Сіті» - 1:2

Голи: Рашфорд(45) – Сільва(43), Отаменді(54)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: