ЧС-2018. Збірна України втратила перемогу у матчі з Туреччиною

ЧС-2018. Збірна України втратила перемогу у матчі з Туреччиною

Команда Андрія Шевченка зіграла внічию - 2:2.

В Туреччині завершився матч відбіркового турніру Чемпіонату світу-2018 з футболу, в якому місцева збірна приймала команду України і зуміла звести матч внічию - 2:2.

Українці вже в середині першого тайму були по-переду 2:0. Команда Андрія Шевченка з самого початку матчу взяла ініціативу в свої руки і впевнено контролювала м'яч і гру. А в середині першого тайму, з інтервалом в 3 хвилини, забила два голи поспіль.

Спершу відзначився Андрій Ярмоленко, який на 24-й тій хвилині реалізував пенальті. А вже через три хвилини Кравець подвоїв перевагу гостей. Українці цілком могли піти на перерву з комфортною перевагою у два голи, але на останній хвилині першого тайму Озан Туфан скоротив рахункок.

У другому таймі турецькі футболісти все агресивніше пресингували ворота збірної України і зрівняли на 81 хвилині з пенальті після фолу Тараса Степаненка - 2:2.

У паралельних матчах цієї ж групи Хорватія розгромила Косово - 0:6, а Ісландія зуміла відігратись у Фінляндії - 3:2.

ЧС-2018. Кваліфікація. Група I. 2-й тур

Туреччина - Україна - 2:2 (1:2)

Голи: Туфан, 45, Чалханоглу, 81 (пен) - Ярмоленко, 24 (пен), Кравець, 27.

Туреччина: Бабаджан - Озбайракли, Топрак, Балта (Айхан, 46), Еркін - Мор, Туфан (Шен, 77), Топал, Чалханоглу - Унал (Чігерчі, 46), Тосун.

Україна:  П'ятов - Бутко, Кучер, Ордець, Соболь - Степаненко - Ярмоленко, Зінченко (Сидорчук, 46), Коваленко, Коноплянка (Петряк, 81) - Кравець (Зозуля, 73).

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: