Цуренко наблизилася до топ-30 рейтингу WTA

Цуренко наблизилася до топ-30 рейтингу WTA

Еліна Світоліна у світовій класифікації утримує п’яте місце

За результатами оновлених даних жіночої тенісної класифікації (WTA), в українок помічені позитивні зміни.

Завдяки виходу в півфінал на турнірі “Ricoh Open” в Нідерландах Леся Цуренко  наблизилася до свого найкращого результату в рейтингу (33-тє місце). Наразі киянка має 1435 очки і 34-й рядок (+3). Особистий рекорд Леся встановила в жовтні 2015 року.

Еліна Світоліна, яка минулого тижня посіла п’яте місце у світовій класифікації, утримує позиції. Від четвертого місця Серени Вільямс (4810 очок) нашу тенісистку відокремлює всього 45 очок.

Відзначимо також дебют у топ-300 Даяни Ястремської. Ястремська — вже друга українка у віці 17 років, якій вдалося потрапити в триста найсильніших тенісисток світу: на 275-й позиції знаходиться Катаріна Завацька.

Натомість Катерина Бондаренко  вибула з топ-100 і посідає 101-й позицію (609, −2 місця).

Зауважимо, що значно поліпшили своє становище в рейтингу чемпіонки тижня: Анетт Контавейт, яка виграла свій дебютний титул в Хертогенбосе — посіла 36-те місце, а переможниця турніру в Ноттінгемі Донна Векич піднялася на 58-те місце.

Додамо також, у топ-шістці Чемпіонської гонки сезону без змін: Сімона Халеп, Крістіна Плішкова, Світоліна, Олена Остапенко, Каролін Возняцкі, Крістіна Младеновіч.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: