«Ця тварюка мене кинула»: Боксер Узелков влаштував скандал в соцмережах

«Ця тварюка мене кинула»: Боксер Узелков влаштував скандал в соцмережах
Марина Боржемська та В'ячеслав Узелков
фото - «Зірковий шлях»

Колишній боксер В’ячеслав Узелков звинуватив ексдружину фітнес-діву Марину Боржемську в тому, що вона перешкоджала йому спілкуватися з матір’ю

На сторінці в  Instagram колишній боксер В’ячеслав Узелков виклав фото зі своєю матір’ю і написав, що на карантині нарешті знайшов час на спілкування. У коментарях підписники одразу запитали, чому ж боксер раніше не знаходив часу на це. На що Узелков звинуватив у цьому свою колишню дружину – фітнес-тренерку Марину Боржемську. 

«Ця тварюка мене кинула, а мама зустріла і спитала про все. І навіть намагалася нагодувати», – написав Узелков.

Сама Марина Боржемська не залишилася осторонь таких коментарів і також лишила допис: «Мені неймовірно шкода, що мою любов і щирі почуття до твоїх батьків, котрі стали для мене рідними, ти побачив такими очима. Я завжди була вдячна їм за те, що вони подарували тобі життя. І найбільше мені прикро, що у всьому поганому, що з тобою відбувається, ти, як і раніше, звинувачуєш інших, але тільки не себе…».

Боржемська заявила, Узелков не лише видалив її коментар, а й заблокував її у своєму Інстаграмі. Жінка сподівається, що В’ячеслав припинить у всьому звинувачувати її. 

«Дай боже, щоб люди менше таке переживали, щоб розлучення все-таки не ставало причиною того, що люди взагалі викреслюють одне одного з життя. Все таки розуміючи, що якщо у вас є діти, заради них потрібно жити, показувати на власному прикладі. Відповідно вони, як губка, будуть це впитувати і транслювати далі. Вони житимуть і точно так само будуватимуть свої стосунки», – прокоментувала екс-дружина боксера в програмі «Зірковий шлях».

Пізніше Узелков видалив свій образливий допис у бік ексдружини, оскільки чимало підписників засудили чоловіка за такий вчинок.

Марина та В’ячеслав Узелкови розійшлися в 2018 році після 22 років спільного життя. Ініціатором розриву стала жінка, яка втомилася терпіти неадекватність супруга. На той час вони були співведучуми шоу “Нового каналу” “Зважені та щасливі” - після скандалу Узелков був змушений піти з проекту та фактично лишився без роботи, а Марина повернула собі дівоче прізвище - Боржемська - й нині веде передачу разом зі світським левом Іраклі Макацарією.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: