Дебют 18-річного Грицака у чемпіонаті Іспанії та інші результати українських баскетболістів

Дебют 18-річного Грицака у чемпіонаті Іспанії та інші результати українських баскетболістів
Андрій Грицак
Фото: gigantes.com

У першості Іспанії відбувся черговий тур, у межах якого зіграли й українці

«Бургос» капітана національної збірної України В’ячеслава Кравцова зазнав поразки у 9-му турі Ліги АСВ, поступившись у домашньому поєдинку «Манресі» (74:82).

Наш центровий, вийшовши з лави, відіграв 19 хвилин, набрав 7 очок, зібрав 5 підбирань і зробив блок-шот, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Форвард національної збірної України В’ячеслав Бобров повернувся до стартової п’ятірки «Гіпускоа». Команда українця у виїзному матчі 9-го туру поступилась мадридському «Реалу» (71:104), а Бобров за 24 хвилини набрав 15 очок і зробив 2 підбирання.

«Барселона» нашого центрового Артема Пустового на виїзді розібралась з «Естудіантесом» (101:84), а українець вийшов на п’ять хвилини, за які встиг набрати 2 очка, зробити 2 підбирання на чужому щиті та 2 блок-шота.

У цьому матчі взяв участь ще один українець: за «Естудіантес» у Лізі АСВ дебютував гравець молодіжної збірної України Андрій Грицак, який відіграв одну хвилину, відзначившись влучним триочковим та підбиранням на чужому щиті.

Ще один представник національної збірної України Володимир Герун не врятував «Бреоган» від поразки у домашньому матчі проти «Сарагоси» (82:86).

Наш бігмен, вийшовши з лави, набрав 10 очок, зробив 4 підбирання, перехоплення та блок-шот.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: