Депутат-борець Беленюк показав, як тренується в умовах карантину (відео)

Депутат-борець Беленюк показав, як тренується в умовах карантину (відео)
Жан Беленюк тримає себе у формі
Фото - прес-служба нардепа

Жану Беленюку потрібно зберігати фізичну форму у передолімпійський рік

Славетний український борець греко-римського стилю та політик-початківець Жан Беленюк оприлюднив відео своїх тренувань в умовах пандемії коронавірусу SARS-CoV-2.

Йшов надцятий день карантину… Кожна гантеля по 100 кг .. ну, принаймні, так виглядають”, - сповістив нардеп та добряче вросив свій допис смайликами, які просунуті користувачі соцмереж називають емодзі.

Також Беленюк додав до свого допису обов’язковий в таких справах гештег - #тренуйсябезпечно, але, зазначимо, що не всі приписи безпеки були виконані.

По-перше, кремезний депутат був не вдома, а тренувальному залі, по-друге, без індивідуальних засобів захисту (щоправда, перед цим - в іншому ролику - Жан та його опонент були в масках), по-третє, було порушено норму про кількість людей - крім Беленюка за його тренуванням споглядила ще мінімус чотири особи.

На захист спортсмена скажемо, що такі суворі протоколи карантину будуть задіяні лише з 6 квітня, то ж, сподіваємось, до цього часу пан Беленюк врахує всі моменти й адаптує своє життя до задіяного ним гештегу.

Згодом, депутат, відомий своїм почуттям гумору, показав, що буде, як не займатись спортом на карантині.

У випадку, якщо фотошоп стане реальністю, йому доведеться міняти вид спорту та ставати йокодзуною.


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: