«Динамо» мінімально програло «Арсеналу-Київ» у товариському матчі

«Динамо» мінімально програло «Арсеналу-Київ» у товариському матчі
Фото взяте з сайту football.ua

Товариське столичне дербі між «Динамо» та «Арсеналом» завершилось перемогою «гармашів»

«Динамо» на своїй клубній базі програло «Арсеналу-Київ». У складі «біло-синіх» вийшов найближчий резерв та декілька виконавців з молодіжної команди, натомість «Арсенал» вийшов на поле практично основним складом. До стартового складу «Динамо» потрапили бразильські новачки клубу – Сідклей, Че Че та Буено.

Свій шанс «гармаші» змогли реалізувати після стандарту. Після подачі кутового гравець «Арсеналу» пробив, однак Бущан виручив після першого удару, проте м'яч опинився прямісінького у ногах футболіста гостей, який зміг результативно добити «шкіряного» у сітку воріт «Динамо». Як виявилося пізніше, цей м’яч став єдиним у поєдинку, який і вирішив долю зустрічі.

Через декілька хвилин після голу «Динамо» залишилось вдесятьох. Червону картку отримав Алібеков. Втім, за умовами товариського поєдинку вилученого гравця можна замінити, тож грати команди продовжили у рівних складах. Після контратаки ворота суперника вразив Смирний, але миттю раніше асистент арбітра зафіксував положення поза грою.

У другому таймі «біло-сині» також намагалися регулярно загрожувати воротам гостей, однак підопічні Хацкевича так і не спромоглись зрівняти рахунок.

«Динамо» – «Арсенал-Київ» – 0:1

Гол: Акулінін, 37

Вилучення: Алібеков, 39

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: