«Динамо» назавжди залишиться у моєму серці»: зворушливе прощання Рибалки з київським клубом

«Динамо» назавжди залишиться у моєму серці»: зворушливе прощання Рибалки з київським клубом
Сергій Рибалка. Фото Андрія Лукацького

Сергій подякував «Динамо» за всі роки, які він провів у клубі

Вже колишній футболіст «Динамо» Сергій Рибалка попрощався з київським клубом.

Відповідне звернення він опублікував у своєму Instagram.

«Дорога моя динамівська сім'я. Ось і прийшов той момент, коли мені доводиться сказати вам «прощавайте»... Я хочу вам подякувати за ці роки, які я провів разом з вами. Дякую президенту «Динамо», що дав мені шанс бути частиною клубу та підтримував і давав правильні настанови», - розпочав футболіст.

«Дякую тренерам, які у мене повірили та дуже багато чого мене навчили. Дякую всій команді – хлопцям, з якими я тренувався і виходив на поле захищати біло-сині кольори. Ми засмучувалися разом і раділи разом нашим перемогам. Ви для мене назавжди залишитеся моїми друзями та моєю родиною», - додав Рибалка.

Окремо він подякував уболівальникам «Динамо», зауваживши, що вони – найкращі.

«Дякую за вашу підтримку, яку я відчував протягом усього часу, за вашу любов і за вашу критику. «Динамо» назавжди залишиться у моєму серці. Дякую вам всім безмежно!» - підсумував гравець.

Дорогая моя динамовская семья. Вот и пришел тот момент, когда мне приходится сказать вам "Прощай"..
Я хочу вам сказать большое "Спасибо!" за эти года, которые я провел вместе с вами!
Спасибо большое президенту "Динамо" – Суркису Игорю Михайловичу, что дал мне шанс быть частью "Динамо"поддерживал и давал правильные наставления. Спасибо большое тренерам, которые в меня поверили и очень многому меня научили. Спасибо большое всей команде – ребятам, с которыми я тренировался и выходил на поле защищать бело-синие цвета. Мы огорчались вместе нашим поражениям и радовались нашим победам. 
Вы для меня навсегда останетесь моими друзьями и моей семьёй!
Спасибо большое болельщикам – вы лучшие! Спасибо за вашу поддержку, которую я ощущал на протяжении всего времени, за вашу любовь и за вашу критику.
"Динамо" навсегда останется в моём сердце! Спасибо вам всем огромное!!!

Допис, поширений Сергей Рыбалка (@rybalkas)

Нагадаємо, Сергій Рибалка став гравцем турецького «Сівасспора». Фінансові деталі угоди не розголошуються, але відомо, що з футболістом підписаний повноцінний трирічний контракт.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: