«Динамо» проведе спаринг з китайським клубом, за який виступав екс-гравець «Шахтаря» Жадсон

«Динамо» проведе спаринг з китайським клубом, за який виступав екс-гравець «Шахтаря» Жадсон

А тренером «Тяньцзінь Цюаньцзянь» свого часу був Вандерлей Лушембургу

Суперником київського «Динамо» у другому контрольному матчі на тренувальному зборі в Австрії стане китайський «Тяньцзінь Цюаньцзянь».

Футбольний клуб заснований у 2006 році як «Хух-Хото Біньхай», інформує офіційний сайт «Динамо».

Через зміни власників двічі змінював назву: у 2008 році – на «Тяньцзінь Сунцзян», у 2015-му – на «Тяньцзінь Цюаньцзянь».

Нинішнім власником клубу є медична корпорація Quanjian Natural Medicine.

За підсумками сезону 2016 року «Тяньцзінь Цюаньцзянь» виграв перший китайський дивізіон та кваліфікувався до Суперліги.

У нижчому дивізіоні за команду виступали такі футболісти як Жадсон (екс-гравець донецького «Шахтаря» та збірної Бразилії) та Луїс Фабіано (екс-нападник «Порту» та «Севільї»), а тренував відомий наставник Вандерлей Лушембургу, який свого часу працював із мадридським «Реалом» та збірною Бразилії.

У нинішньому сезоні команда виступає під керівництвом португальця Паулу Соузи. Після 11-ти зіграних турів «Тяньцзінь Цюаньцзянь» посідає 11-те місце (15 очок). Найкращим бомбардиром команди є бразилець Алешандре Пато (5 м’ячів).

Вперше «Тяньцзінь Цюаньцзянь» домігся права брати участь в азіатській Лізі чемпіонів за підсумками сезону 2017 року, у якому команда посіла третє місце в чемпіонаті. Успішно подолавши кваліфікацію, у груповому турнірі підопічні Паулу Соузи посіли друге місце та вийшли до 1/8 фіналу, де за рахунок голів на виїзді переграли своїх співвітчизників, незмінного чемпіона Китаю останніх семи років «Гуанчжоу Евергранд».

Тепер у чвертьфіналі на «Тяньцзінь Цюаньцзянь» чекає протистояння з японською «Касімою Антлерс».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: