«Динамо» вдома поступилося «Дніпру» у матчі Української хокейної ліги

«Динамо» вдома поступилося «Дніпру» у матчі Української хокейної ліги
Фото взяте з сайту sport.unian.net

7-й тур чемпіонату Української хокейної ліги стартував у Харкові

Із самого початку зустрічі херсонці заволоділи ігровою перевагою і фактично відразу закинули у ворота Тимура Мамедова – на четвертій хвилині Микита Коваленко добре відіграв на добиванні після кидка Івана Золотухіна, а у середині періоду Микита Макарицький зробив рахунок вже 2:0 на користь «Дніпра».

МХК «Динамо», у свою чергу, зміг тільки змусити понервувати голкіпера команди супротивника, але до закинутих шайб свої атаки підопічні Олександра Сеуканда так і не довели.

І тільки у другій 20-хвилинці у відповідь на шайбу Микити Коваленка, який таким чином оформив «дубль», Микита Олійник зміг пробити Олега Петрова і скоротити відставання між командами

У другому періоді помітно активізувалися харків'яни, але власні помилки раз по раз приводили до небезпечних моментів біля воріт Тимура Мамедова.

У заключному періоді херсонська команда тільки нарощувала свій пресинг, що відбилося і на рахунку – Роман Мацейко закинув четверту шайбу у ворота Тимура Мамедова, встановивши остаточний рахунок – 1:4.

Команда Олександра Сеуканда хоч і намагалася відігратися, але ще раз засмутити Олега Петрова її хокеїстам не вдалося.

У неділю, 7 жовтня, тур своїми зустрічами продовжать о 13:30 «Крижані Вовки» і «Кременчук», а потім о 18:30 «Донбас» зустрінеться з «Білим Барсом».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: