«Динамо» вийшло до чвертьфіналу жіночого Кубку України з баскетболу

«Динамо» вийшло до чвертьфіналу жіночого Кубку України з баскетболу
Фото ФБУ

Також крок для виходу у наступний раунд зробили «ІнтерХім», «Київ-Баскет», «Козачка» та «Франківськ»

Київські «динамівки» вийшли до чвертьфіналу Кубку України з баскетболу, здолавши у матчі-відповідь «Таврійську Зірку».

На повторний поєдинок команди виходили за переваги підопічних Рижова у 25 очок. Тому господарки могли спокійно втілювати на паркеті свої переможні плани у боротьбі з аутсайдером жіночої Суперліги, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Допоки вистачало сил, «таврійки» чинили гідний опір. У другій десятихвилинці «біло-сині» не стали форсувати подій та обмежилися семи очковою перевагою 33:26.

У подальшому «динамівки» повністю контролювали хід гри та досягли підсумкової переваги у 29 очок, а за сумою двох матчів – 54 очка.

В інших чотирьох парах 1/8 фіналу, що грали 23 листопада, відбулися лише перші матчі. Так,  протистоянні представників Суперліги «ІнтерХіма» та ХАІ, що грали у Харкові, гору взяли підопічні Ірини Щипакіної – 76:59.

«Київ-Баскет» уже у форматі Кубку України не мали проблем з бердянською Чайкою – 94:62. Відроджена «Козачка» у Запоріжжі переконливо здолала львівський «СКІФ-Спартак» – 56:38.

Рекорд результативності у цьому розіграші Кубку поставив «Франківськ». Підопічні Юрія Процюка переконливо здолали вдома СДЮСШОР-5-ДВУФК 124:61.

Нагадаємо, без боротьби до 1/4 фіналу Кубку України пробилася аматорська команда «Тигриці» (Київ). Вона мала зустрічатися на цій стадії турніру з миколаївським СДЮСШОР №4. Але через відмову останніх змагатися, їм зараховано дві технічні поразки.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: