«Динамо» загрожує виключення з єврокубків через борги

«Динамо» загрожує виключення з єврокубків через борги
Президент Динамо Ігор Суркіс. Фото: прес-служба Динамо

Потрапити під удар УЄФА може і Федерація футболу України

До Федерації Футболу України надійшов лист із Ньона, у якому європейський союз висловив стурбованість стосовно видачі ліцензії «Динамо» на участь у єврокубках.

Згідно з повідомленням, існує певна заборгованість, яку столичний клуб приховав під час підготовки документів на атестацію.

Подробиці не розголошують, допоки триває листування між УЄФА та «Динамо».

До нього долучили і ФФУ.

Втім, ситуація є доволі серйозною і може призвести щонайменше до удару по іміджу Федерації, а київський клуб може втратити можливість виступати в єврокубках.

«УЄФА висловило стурбованість станом прострочених заборгованостей, щодо виконання своїх зобов'язань клубом з якихось фінансових операцій. Я не можу детально розповісти зараз, поки йде розслідування, але справа в простроченій фінансовій заборгованості», - повідомив заступник директора центру ліцензування ФФУ Сергій Задиран.

«Санкції? Як і всюди: найлегша - попередження, найважча (для національної асоціації) - можуть забрати право проводити ліцензування клубів на якийсь період. У проміжку можуть бути і штрафні санкції, і якісь інші... Для клубу найстрашніше - відсторонення від єврокубків на певний період, найлегша - теж попередження», - додав він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: