«Дніпро» на виїзді обіграв «Білий Барс» у матчі української хокейної ліги

«Дніпро» на виїзді обіграв «Білий Барс» у матчі української хокейної ліги
Фото © УХЛ

У Білій Церкві відбувся перший матч дев'ятого туру чемпіонату України з хокею

Перший період пройшов досить рівно, і хоча херсонці істотно перекидали противника, але відкрити рахунок їм так і не вдалося.

Нулі на табло протрималися аж до старту другого періоду, коли Роман Мацейко отримав відмінну передачу від Кирила Бондаренко і прошив голкіпера білоцерківців. Однак «Білий Барс» вже через сім хвилин зусиллями Дениса Бородая зміг відіграти пропущену шайбу.

Також результативно команди провели і останні хвилини другого періоду - спочатку Микита Макарицький вивів свій клуб вперед, а потім Євген Тимченко знову зробив рівними цифри на табло, вирівнявши шанси на перемогу і залишивши головну інтригу зустрічі на третій період.

Заключний відрізок зустрічі гості почали з двох швидких закинутих шайб, що і зумовило результат цієї зустрічі, - по черзі відзначилися Микита Макарицький і Андрій Жвачкін. Далі господарі вже не змогли зібратися з силами і знову відіграти пропущені шайби.

Фінальну крапку у матчі поставив Микита Коваленко, який за секунду до сирени відправив шайбу у ворота «Білого Барса», встановивши остаточний рахунок 2:5.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: