«Дніпро» здобув вольову перемогу в Кубку Європи ФІБА

«Дніпро» здобув вольову перемогу в Кубку Європи ФІБА
Фото: ФБУ

Найвагоміший внесок у перемогу українського клубу зробив Мішула – 22 очка

«Дніпро» здобув вольову перемогу над угорською «Альбою» в першому матчі другого кваліфікаційному раунді Кубка Європи ФІБА.

Про це повідомляє прес-служба Федерації баскетболу України.

Напередодні фаворитом зустрічі в Дніпрі назвали гостей з Угорщини. І дійсно, ті з перших секунд захопили ініціативу в гостях. Господарі надто багато дозволяли супернику. Особливо невимушено проходили в гостей триочкові – 8 з 14 за стартові 10 хвилин.

У господарів на майданчику максимально адаптувався лише Мішула. За першу чверть він набрав 12 з 20-ти загальнокомандних очок.

Початок другої чверті 7:1 на користь «Дніпра» змусив угорців брати тайм-аут. Гості ще за інерцією продовжували втримувати перевагу, та різниця перестала зростати. Натомість «Дніпро» поступово став підбиратися до гостей. Тимофеєнко триочковим скоротив різницю до мінімуму, а Закурдаєв зі штрафних вперше вивів українців вперед.

Згодом той же Тимофеєнко встановив остаточний підсумок першої половини – два очки переваги господарів.

У другій чверті суттєво змінилася ситуація з триочковими. Дніпряни реалізували два дальні кидки, а угорці зробили шість хибних спроб. Загалом українці в другій 10-хвилинці дозволили супернику набрати в п'ять разів менше очок.

Гравці «Дніпра» за першу половину остаточно адаптувалися до суперника. То ж з поновленням гри уже господарі пішли вперед. У підсумку на заключну 10-хвилинку команди пішли вже за 8-очкової переваги українців.

У середині останньої чверті на якусь мить здалося, що господарі витратили занадто багато сил і суперник знову відіграє відставання. Та гравці «Дніпра» витримали тиск й довели зустріч до 16-очкової перемоги. 

Найвагоміший внесок у перемогу українського клубу зробив Мішула – 22 очка.

Другий матч у цій парі відбудеться 9 жовтня в Угорщині.

Кубок Європи ФІБА

Другий кваліфікаційний раунд (перший матч)

«Дніпро» (Україна) – «Альба» (Угорщина) 94:78 (20:32, 20:6, 25:19, 29:21)


Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: