До Олімпійських ігор 2020 року Toyota створить літаючий автомобіль

До Олімпійських ігор 2020 року Toyota створить літаючий автомобіль

Літаючий апарат зможе запалити Олімпійський вогонь на церемонії відкриття Олімпійських ігор у Токіо в 2020 році

Група інженерів, яких підтримує автовиробник Toyota Motor, днями продемонструвала свій літальний апарат, який за їх сподіваннями, зможе запалити Олімпійський вогонь на церемонії відкриття Олімпійських ігор у Токіо в 2020 році.

Стартап Cartivator об’єднав 30 інженерів, включно із кількома молодими співробітниками компанії Toyota, які розпочали роботу над створенням літаючого автомобіля SkyDrive в 2014 році за допомогою краудфандінгових платформ (фінансування проекту великою кількістю людей).

Голова стартапу Тсубаса Накамура сказав, що хоч автомобіль знаходиться на початковому етапі розробки, група розраховує провести перший рейс з пілотом на борту до кінця 2018 року.

Під час демонстрації нинішня тестова модель змогла здійнятися в повітря та пролетіти над землею декілька секунд. Накамура сказав, що дизайн вимагає більшої стабільності, що дозволить прототипу перебувати у повітрі довше і достатньо високо, щоб запалити Олімпійський вогонь.

Інженери Cartivator прагнуть створити свій літаючий автомобіль найменшим в світі електромобілем, який можна буде використовувати в маленьких районах міста, і сподіваються на комерсалізацію автомобіля у 2025 році.

Минулого місяця Toyota та група її компаній погодилась інвестувати 42,5 млн ієн у проект протягом наступних трьох років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів

Читайте також

Дата публікації новини: