«Донбас» обіграв «Білий Барс» і став одноосібним лідером УХЛ

«Донбас» обіграв «Білий Барс» і став одноосібним лідером УХЛ

Напруга в матчі не спадала до останньої хвилини

В суботу, 23 вересня, на Льодовій арені в Білій Церкві зійшлися в очній зустрічі лідери регулярного чемпіонату УХЛ: «Білий Барс» та «Донбас». Повідомляє офіційний сайт ХК «Донбас».

Команди досить активно почали зустріч, вже на перших хвилинах змусивши вступити в гру обох воротарів. Втім, на сьомій хвилині голкіпер «Барса» уже був безсилий: Микита Коваленко видав пас з-за воріт на п'ятак, де спритнішим за всіх виявився Владислав Луговий.

Наступної шайби глядачам в Білій Церкві довелося чекати двадцять хвилин - форвард «Барса» Ілля Сеник перехопив шайбу і кидком практично з синьої лінії переграв Богдана Дяченка. Зрівнявши рахунок в матчі, підопічні Костянтина Буценка почали грати більш активно, і молодому воротареві донеччан ще не раз доводилося вступати в гру, рятуючи команду.

Проте, піти на останню перерву за рівного рахунку командам не вдалося - в кінці періоду «Донбас» притиснув суперника до воріт, пішов кидок по воротах, і шайба рикошетом від борта відскочила до Віталія Ляльки - 1: 2.

У третьому періоді донеччани досить швидко змогли збільшити свою перевагу - Іван Савченко точним кидком прошив Юрія Краснопільського. Однак в середині періоду «Барси» змогли знову скоротити розрив - Микита Лесніков добив шайбу після щільного дальнього кидка Руслана Ромащенка.

В кінці поєдинку Костянтин Буценко зняв з гри воротаря, проте це не допомогло «Барсам» перевести гру в овертайм.

«Білий Барс» - «Донбас» 2:3 (0:1, 1:1, 1:1)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: