«Донбас» розгромив «Білий Барс» у 13-му турі чемпіонату України з хокею

«Донбас» розгромив «Білий Барс» у 13-му турі чемпіонату України з хокею
Фото взяте з сайту zi.dn.ua

Ще один цікавий поєдинок відбувся у межах чемпіонату України з хокею

У 13-му турі Української хокейної ліги донецький «Донбас» вдома приймав білоцерківський «Білий Барс». Цим поєдинком підопічні Сергія Вітера завершували домашню серію. У свою чергу гості напередодні візиту на «Альтаїр» у битві аутсайдерів обіграли «Льодяних Вовків» і зуміли покинути останню сходинку турнірної таблиці. Однак у зустрічі проти чемпіона України «барси» не могли розраховувати на допомогу Павла Тарана, який пропускав цей матч через дискваліфікацію.

Обидві команди досить довго вкочувалися у гру, але чи не перший небезпечний момент біля воріт гостей завершився взяттям воріт. В середині першого періоду Віталій Лялька після індивідуального проходу відправив шайбу у ворота Олександра Качула, - 1:0. Через дві хвилини «Донбас» зумів реалізувати більшість. Все той же Віталій Лялька після передачі Віктора Захарова кидком з гострого кута подвоїв перевагу своєї команди, - 2:0.

Для «дев'ятки» донеччан ці результативний кидки стали сьомим  і восьмим у поточному сезоні. Всього Віталій Лялька має 24 очки за системою «гол + пас» (8 + 16).
На дев'ятій хвилині другого періоду «Донбасу» вдалося провести результативну атаку - Олександр Костиков втік від захисників, віддав пас на вільного Андрія Денискіна, якому залишалося лише вразити вільний кут - 3:0.

На 32 хвилині Володимир Горище кидав по воротах суперника після пасу з-за воріт від Дениса Мостового. Олександр Качула не зміг зафіксувати шайбу у пастці і все той же Мостовий, опинившись першим на добиванні, встановив підсумковий рахунок у матчі 4:0. 

Завдяки цій перемозі «Донбас» продовжує наздоганяти лідерів турнірної таблиці - херсонський «Дніпро» і «Кременчук». Також варто відзначити перший «сухий» поєдинок у сезоні голкіпера донеччан Богдана Дяченко.

У наступному турі, 31 жовтня, «Донбас» відправиться у Херсон в гості до «Дніпра», у свою чергу «Білий Барс» 1 листопада зустрінеться з ще одним представником групи лідерів - «Кременчуком».

Нагадаємо, вчора «Дніпро» без проблем розібрався з «Динамо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: