«Донбас» вперше в сезоні розгромно програв - у Континентальному клубу «Курбадсу»

«Донбас» вперше в сезоні розгромно програв - у Континентальному клубу «Курбадсу»

Латвійський чемпіон за один тур до кінця 2-го раунду Континентального кубка гарантував собі перше місце

Чемпіон Латвії «Курбадс» (Рига) розбив чемпіона України «Донбас» (Донецьк) і практично гарантував собі вихід в наступний раунд турніру.

З перших же хвилин матчу «Курбадс» впевнено захопив ініціативу і на першу перерву пішов з перевагою у дві шайби над «Донбасом», хоча міг забивати і більше – «Курбадс» майже не випускав донеччан з їх зони і повністю вів гру.

До середини другого періоду «Донбас» летів з рахунком 0: 5 і до цього моменту завдав лише три кидки в створ воріт. Відверто нудьгує голкіпер «Курбадса» Улдіса Калп. Різниця кидків до цього часу була 22: 3 на користь латвійців.

Лише після цього «Курбад»с зупинився остаточно, дозволивши «Донбасу» розмочити рахунок і пограти в чужій зоні. Віталій Лялька в більшості заштовхав шайбу у сітку з п'ятачка - 1: 5.

Однак через три хвилини Гатіс Гріцінскіс відправив у ворота Богдана Дьяченко шосту шайбу, а на початку третього періоду Мартіньш Ципуліс і Дейвідіс Сарканіс довели рахунок до непристойного - 1:8.

Для виходу українців потрібно, як мінімум, щоб «Донбас» в заключному турі обіграв «Тиху», а «Нарва» обіграла «Курбадс.» Це практично фантастичний сценарій, враховуючи прірву в класі команд. «Курбадс» на 99,99% вже в третьому (півфінальному раунді) Континентального кубка, де зіграє з «Рангстедом» (Данія), «Шеффілдом» (Великобританія) і «Юністю» (Білорусь).

Континентальний кубок

Група В. 2-й тур

«Донбас» (Україна) - «Курбадс» (Латвія) 1:8 (0:2, 1:4, 0:2)

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: