Дубль Ярмоленка приносить перемогу «Динамо»

Дубль Ярмоленка приносить перемогу «Динамо»

Київське «Динамо» здобуло красиву перемогу в 2-му турі чемпіонату України.

Київське «Динамо» здобуло другу перемогу у цьогорічному чемпіонаті. Цього разу у Львові команда Сергія Реброва перемогла місцеві «Карпати» з рахунком 2:0.

Початок матчу був відверто нецікавим для глядачів. Обидві команди більше втрачали м'яч, ніж конструктивно атакували. Усе різко змінилося на 28-й хвилині. Спершу Худоб'як втратив фантастичну можливість відкрити рахунок не потрапивши в порожні ворота з 2-х метрів, а вже через 3 хвилини Ярмоленко, який повернувся після дискваліфікації, відкрив рахунок у матчі.

У другому таймі обидві команди не змогли створити особливої небезпеки. Кияни відверто не поспішали,а у господарів просто нічого не виходило біля чужих воріт.  

Але за 85 хвилин Ярмоленко оформив дубль. Андрій прийняв м'яч біля лінії штрафного, прибрав одного захисника «Карпат» і сильно пробив під поперечину.

«Карпати»  - «Динамо» - 0:2

Гол: Ярмоленко 31, 85

«Карпати» : Підківка - Ксьонз, Лобай, Нестеров, В. Кравець (Грисьо 68) - Чачуа, Нестеров - Мірошниченко (Маркович 89), Худоб'як, Костевич - Бланко-Лещук

«Динамо»: Шовковський - Морозюк, Віда, Драгович, Антунеш - Рибалка -Ярмоленко, Сидорчук (Гармаш 80), Буяльський, Гонсалес (Громов 73) - Мораеш (Гладкий 78)

Попередження: Костевич 66, Ксьонз 71, Новотрясов 76, Лобай 78 - Ярмоленко 75

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: