Джетер провів результативну гру у Китаї, Фесенко перемагає в Італії. Результати українців закордоном

Джетер провів результативну гру у Китаї, Фесенко перемагає в Італії. Результати українців закордоном
Кирило Фесенко (зліва)

В’ячеслав Кравцов виграв у матчі чемпіонату Туреччини, а команда Артема Пустового програла «Реалу»

Гравці національної збірної України та кандидати до її основного складу зіграли чергові матчі у своїх закордонних клубах.

Кирило Фесенко допоміг своєму «Авеліно» перемогти на виїзді в 11-му турі чемпіонату Італії «Пезаро» – 83:78, інформує офіційний сайт Федерації баскетболу України.

Українець поступово набирає кондиції після тривалого відновлення від пошкодження. За 13 хвилин він набрав 10 очок, 5 підбирань, три передачі.

В’ячеслав Кравцов, який одягнув капітанську пов’язку у збірній України після травми Фесенка, також переміг разом зі своєю командою. Його «Ескішехір» переграв на виїзді «Єшилгіресун» у матчі 11-го туру чемпіонату Туреччини – 87:79. За 6:50 хвилин на майданчику українець набрав два очки й одне підбирання.

«Прометеус» Олександра Липового програв вдома «Колоссу» у матчі 9-го туру чемпіонату Греції – 76:80. Наш баскетболіст за 32:08 хвилин набрав 8 очок, чотири підбирання й одну передачу.

У матчі 17-го туру чемпіонату Китаю «Тяньцзинь» Пуха Джетера програв «Цзянсу» – 98:118. При цьому натуралізований американець був другим у своїй команді та третім у матчі за результативністю. За 34 хвилини він набрав 24 очка, три підбирання та 9 передач.

«Обрадойро» Артема Пустового не впоралося вдома з мадридським «Реалом» у матчі 12-го туру чемпіонату Іспанії – 93:102. Наш центровий за 19:43 хвилин набрав чотири очки, два підбирання й одну передачу.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: