Екс-дружина Белькевича Сєдокова: Сподіваюся, всі дізнаються, як Хацкевич низько вчинив

Екс-дружина Белькевича Сєдокова: Сподіваюся, всі дізнаються, як Хацкевич низько вчинив
Фото з Instagram Анни Сєдокової

Анна Сєдокова звинувачує наставника «Динамо» у брехні

Колишня дружина померлого півзахисника «Динамо» Валентина Белькевича Анна Сєдокова звинуватила у брехні головного тренера киян Олександра Хацкевича.

Вона вже три роки сперечається про спадщину, що залишилася дочці Аліни від Валентина, з жінкою, яка говорить, що була у сексуальних стосунках з півзахисником.

«Вона хоче довести у судах, що Валентин Белькевич був альфонсом та утриманцем. І вона, жінка, яка ніколи не працювала, забезпечувала одного з кращих гравців країни, і, отже, це вона придбала квартиру, у якій жила ще я й Алінка.

Особливо нас вразив Саша Хацкевич – головний тренер «Динамо». Який пройшов з ним всю дорогу, він говорив такі тости на нашому весіллі. Валентин був видатним футболістом, і не смійте це у нього забирати.

І ось найкращий друг Валентина, Хацкевич, який був у нас на кухні, який тримав на руках мою маленьку дочку, приходить до суду та каже, що у цей час заробітна плата Валентина становила всього лише 200-300 доларів у місяць. Що він утриманець, що потрібно все відібрати у дитини.

Я сподіваюся, керівництво «Динамо» і всі фанати дізнаються, як низько Ви вчинили. Ви ж могли не брати участі у цьому, нічого не говорити проти дочки і батьків Валентина у суді. Але ви пішли на це», - написала Анна у своєму Instagram.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: