Екслідер «Шахтаря» закликав міжнародну спільноту втрутитися в конфлікт у Нагірному Карабасі

Екслідер «Шахтаря» закликав міжнародну спільноту втрутитися в конфлікт у Нагірному Карабасі

У Нагірному Карабасі почалися бої

Мхітарян наголосив про необхідність припинити військові дії

Півзахисник італійської «Роми» і капітан збірної Вірменії Генріх Мхітарян висловився про ескалацію конфлікту в районі Нагірного Карабаху.

«Сьогодні вранці я дізнався про великомасштабному нападі азербайджанської армії на Нагірний Карабах, метою якого було захоплення цивільного населення Степанакерта і прилеглих районів. Закликаю міжнародну спільноту терміново втрутитися і допомогти зупинити військові дії проти миру і безпеки в регіоні. У нас є невід'ємне право жити на своїй батьківщині без загрози існуванню. Наші діти мають право жити в світі, а не ховатися в притулках. Я завжди зі своєю нацією», - повідомив Мхітарян.

Примітно, що Мхітарян з 2010 по 2013 роки виступав за «Шахтар» і виграв з клубом сім трофеїв.

Нагадаємо, що конфлікт між Вірменією та Азербайджаном загострився вранці 27 вересня. Міноборони Азербайджану оголосило про повномасштабну контрнаступальну військову операцію в Нагірному Карабасі. За інформацією відомства, були знищені 12 одиниць зенітно-ракетних комплексів «Оса» підрозділів протиповітряної оборони Вірменії. Відомство також підтвердило, що бойовий вертоліт ВПС Азербайджану був збитий в Тертерському напрямку, всі члени екіпажу живі.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: