Експілот «Формули-1» жорстко «наїхав» на Мікаеля Шумахера

Експілот «Формули-1» жорстко «наїхав» на Мікаеля Шумахера
Шумахер став чемпіоном в 1994 - тоді ж він зіпсував собі репутацію
фото - Ф1

«Злісний, агресивний і нечесний», - так назав великого гонщика колега

Колишній пілот «Формули-1» Нік Хайдфельд розповів, що семиразовий чемпіон світу Міхаель Шумахер завжди йому подобався як людина, але як гонщик - ні.

За словами 42-річного німця, його співвітчизник був надмірно жорстоким при боротьбі колесо в колесо і іноді переходив всі межі заради перемоги.

«Міхаель був одним з найприємніших людей в паддоку: уважний і турботливий, завжди готовий прийти на допомогу. Але на трасі він ставав зовсім іншою людиною: злісний, надто агресивний і іноді нечесний. За роки виступів у «Формулі-1» Шумахер зробив кілька дурних вчинків, які були абсолютно неприпустимі», - сказав Хайдфельд в подкасті Beyond the Grid, посилаючись на скандали в Аделаїді-1994 Хересі-1997 і Монако-2006.

Нагадаємо, 2013 року Міхаель Шумахер отримав травми голови під час катання на гірських лижах і кілька років провів в комі. Спортсмен досі відновлюється від пошкоджень. Тому Нік Хайдфельд повів себе не дуже етично.

Зазначимо, що схожі слова партнери та суперники говорили про інших геніальних спортсменів - Майкла Джордана та Кобе Браянта. Можливо, саме черз таку жагу до перемоги вони й стали великими.



Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: