Еліна Світоліна може пропустити матчеву зустріч України зі збірною Австралії

Еліна Світоліна може пропустити матчеву зустріч України зі збірною Австралії

Українська тенісистка відповіла на питання журналістів

Днями Еліна Світоліна зустрілася з вболівалтниками в салоні косметики та парфумерії. Там тенісистка поспілкувалася і зі знімальною групою телеканалу «UA: Перший».

Світоліна прокоментувала свої результати в рейтингу за підсумками сезону.

«Я виграла багато турнірів в цьому році і грала дуже на високому рівні, дуже стабільно і для мене було дуже важливо потрапити в Сінгапур. Я це зробила. Закінчити, звичайно, на шостому місці - трошки не так як хотілося, але все одно я провела дуже хороший сезон», - сказала тенісистка.

Еліна розповіла про цілі на наступний рік.

«Завдання завжди варто бути першою і виграти Великий Шолом. Це завжди у мене, я по максимуму ставлю собі завдання. Але я намагаюся поступово рухатися до них, тому що дуже важливо, щоб була стабільність у всьому сезоні, так як він дуже довгий», - заявила вона.

Також лідер української збірної зізналася, що її виступ за національну команду в лютому наступного року в рамках Кубка Федерації, знаходиться під питанням, і Світоліна може пропустити матчеву зустріч зі збірною Австралії.

«Можливий факт, тому що матч буде проводитися в Австралії, і тоді я пропускаю два найбільших турніри. Тому це варто дуже велике питання не тільки для мене і для всіх, хто з Австралії теж, і для нашої команди, тобто ми будемо думати і дивитися вже трохи пізніше», - підсумувала Еліна Світоліна.

Нагадаємо, що Світоліна продовжить спрівпрацю з колишнім тренерським штабом.

Як відомо раніше, Еліна Світоліна не змогла перемогти на Підсумковому турнірі WTA 2017.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: