Фани «Металіста»: «Ми не дозволимо Ахметову окупувати наше місто»

Фани «Металіста»: «Ми не дозволимо Ахметову окупувати наше місто»

Фани «Металіста» звернулися до Служби безпеки України з відкритим листом із закликом заборонити «Шахтарю» проводити домашні матчі в Харкові.

«Харків зовсім скоро може стати новим розсадником сепаратизму. Ахметов і його оточення хочуть, щоб «Шахтар» переїхав на домашню арену «Металіста». Розграбувавши Донбас і спровокувавши там війну, вся ця пострегіоналовская нечись бігає по країні, шукаючи новий притулок. З огляду на ту кількість переселенців і сильний місцевий сепаратистський потенціал, ми закликаємо справжніх офіцерів СБУ не допустити переїзду тероризму в Харків.

У своєму зверненні харківські фанати наголошують, що ФК «Шахтар» намагається використати важке становище «Металіста» і, прикриваючись благими намірами, дуже легко можуть трансформувати їх в тероризм і «незалежні республіки».

«Вся ця гвардія «переможців» і «господарів країни» вже довела свій талант управлінців. Результати їх управління ми ще довго будемо розгрібати усією країною. Козиряючи накраденими мільярдами, вони звичайно ж будуть імітувати соціальну діяльність і патріотизм, культивуючи ХНР. Щоб потім торгуватися, як це було на Донбасі. Ми не дозволимо ахметівській нечисті окупувати наше місто, прикриваючись благими намірами. Ми зробимо все, щоб в Харкові не було нічого, пов'язаного з ахметовським криміналом і його дармоїдами. І повірте, зрив матчів - це мінімум, на який ми готові піти, щоб не пустити їх в наше місто!»- йдеться в заяві ультрас«Металіста».

Нагадаємо, «Металіст» виключений з УПЛ і не буде виступати в наступному чемпіонаті України.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: