Федерація футболу АТО звинуватила ФФУ у створенні фейкової організації

Федерація футболу АТО звинуватила ФФУ у створенні фейкової організації
Руслан Руденко. Фото hromadskeradio.org

Стверджується, що за цим стоять Собуцький, Костюченко та Латипов

Керівник Федерації футболу учасників АТО Руслан Руденко звинуватив Федерацію футболу України у створенні аналогічної організації для витіснення їхньої.

Про це йдеться у відповідній заяві, інформує Sport Arena.

«З 2015 року проводиться Всеукраїнська ліга учасників АТО, організатором якої є федерація футболу учасників АТО. Там вже 61 команда ветеранів, сектор безпеки оборони – тобто ті, хто має посвідчення учасників бойових дій. Це перш за все є програма психологічної реабілітації. 38 міст в Україні залучено, щотижня з 14 березня по 14 жовтня проходять матчі», - повідомив Руденко.

«Цього року деякі особи намагаються використати це у свої політичних інтересах. Зараз ми дізнаємося, що паралельно створюються якісь фейкові організації, які до цього часу взагалі не проводили жодних змагань. І намагаються використати такі самі назви, ім’я учасників АТО. Просто йде підміна понять, а самі учасники там взагалі не мають жодного відношення до анти-терористичної операції», - додав він.

За інформацією Руденка, за цим стоять Олег Собуцький, Вадим Костюченко та Валентин Латипов.

«Нам дивно взагалі, що однією рукою підписується договір про співпрацю з нами, зі сторони Павелка почався якийсь діалог, але паралельно за нашою спиною створюється фейкова організація. Вноситься такий розкол, щоб зіштовхнути лобами учасників АТО між собою», - зауважив він.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: