Федерація футболу України продовжила контракти з тренерами юнацьких збірних України

Федерація футболу України продовжила контракти з тренерами юнацьких збірних України
Олександр Петраков

Комітет національних збірних прийняв рішення рекомендувати Виконкому продовжити співробітництво із спеціалістами до 2019 року

У п’ятницю, 3 листопада, у Будинку футболу відбулося засідання Ради тренерів збірних команд Федерації футболу України.

Про це повідомляє прес-служба ФФУ.

У робочій зустрічі взяли участь Олександр Головко (молодіжна збірна), Олександр Петраков (U-19), Сергій Попов (U-18), Олег Кузнецов (U-17) та Володимир Єзерський (U-16), які виступили зі звітами за підсумками виступів команд у 2017 році.

На засіданні були затверджені підсумки виступів юнацьких збірних команд U-17 та U-19 у фінальних частинах чемпіонатів Європи УЄФА у сезоні 2016/2017 років.

Зважаючи на закінчення 29 листопада 2017 року строку дії контрактів між ФФУ та тренерами юнацьких збірних команд U-19 Олександром Петраковим, U-18 Сергієм Поповим та U-17 Олегом Кузнецовим, Комітет національних збірних прийняв рішення рекомендувати Виконкому продовжити співробітництво із вищевказаними спеціалістами до 29 листопада 2019 року.

Як відомо, комітет прийняв рішення рекомендувати Виконкому ФФУ продовжити співпрацю із Шевченком та внести зміни до чинного контракту із тренером стосовно підготовки та виступів «синьо-жовтих» у Лізі Націй УЄФА 2018/2019 років.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: