ФФУ попросить УЄФА дозволити проводити міжнародні матчі в Харкові

ФФУ попросить УЄФА дозволити проводити міжнародні матчі в Харкові

Президент ФФУ має намір домогтися для Харкова можливості проводити матчі єврокубків і збірної України.

Президент Федерації футболу України Андрій Павелко має намір домогтися від УЄФА дозволу проводити міжнародні футбольні матчі в Харкові. Про це він написав на своїй сторінці в Facebook.

«Рік тому спільними зусиллями великий футбол повернувся в Одесу. Потім вдалося відновити і дозвіл на проведення там міжнародних матчів: спочатку для збірних (у березні Україна – Кіпр і в листопаді Україна – Фінляндія), а незабаром і для наших команд, що виступають у єврокубках. Наступна наша задача – повернути міжнародний статус для Харкова! Як для збірних, так і на клубному рівні. Зараз, напередодні виборного конгресу УЄФА в Афінах зрозуміло, що це питання буде розглядати вже нове керівництво», — написав Павелко.

На даний момент матчі збірних України та єврокубків можна проводити в Києві, Дніпропетровську, Львові, Одесі, а також на декількох невеликих стадіонах. При цьому, Харків через наближеність до зони АТО поки що не має такого права.

Конгрес УЄФА в Афінах, де Харків може отримати дозвіл на проведення міжнародних матчів, розпочнеться 14 вересня. Під час Конгресу буде обраний новий голова організації на зміну Мішеля Платіні.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: