ФФУ просить правоохоронні органи перевірити деяких футболістів на предмет сепаратизму

ФФУ просить правоохоронні органи перевірити деяких футболістів на предмет сепаратизму
Будинок футболу у Києві

Мова йде про тих гравців, які їздили на так званий «Кубок світу» серед невизнаних територій

Федерація футболу України виступила із заявою щодо так званого «Кубку світу» серед невизнаних територій.

Відповідне звернення було опубліковано у понеділок, 11 червня, на офіційному сайті ФФУ.

«Поведінка всіх українських футболістів, які брали та братимуть участь у матчах, що проводяться під егідою організації ConIFA (Конфедерація незалежних футбольних асоціацій), у тому числі – так званому «Кубку світу», та внесені до бази даних Федерації футболу України, буде розглянута дисциплінарними органами Федерації футболу України», - йдеться у повідомленні.

«За підсумками такого розгляду проти цих футболістів будуть застосовані санкції, зокрема – дискваліфікація, після якої гравці не зможуть заявлятися до участі ані в аматорських, ані у професіональних турнірах, які проходять на території України під егідою ФФУ», - додається.

Також Федерації футболу закликала правоохоронні органи України звернути увагу на факт участі зазначених гравців у змаганнях, організованих ConIFA, та «перевірити їхні дії на предмет пропаганди сепаратизму та посягання на територіальну цілісність і недоторканість України».

Раніше Клімкін розкритикував футболістів із Закарпаття за участь у сумнівному чемпіонаті.

Зазначимо, що команда угорців, які живуть в Україні, поїхала у Великобританію на чемпіонат світу з футболу серед представників невизнаних територій, де обіграла у фіналі Північний Кіпр і стала переможцем змагань.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: