ФФУ виступила з офіційною заявою щодо зриву прес-конференції Франкова

ФФУ виступила з офіційною заявою щодо зриву прес-конференції Франкова

Олег Скупинський і Артем Франков

Фото взяте з сайту football.ua

Федерація футболу України спростувала причетність до зриву прес-конференції Артема Франкова

Федерація футболу України спростувала причетність до зриву прес-конференції Артема Франкова. Напередодні головний редактор журналу «Футбол» Артем Франков зібрав прес-конференцію, де розповів про корупційну діяльної президента ФФУ Андрія Павелка. Однак захід намагалися зірвати кілька людей у балаклавах.

Прес-служба ФФУ виступила з офіційною заявою щодо цього інциденту:

«Зрив прес-конференції Олега Скупинського й Артема Франкова проти ФФУ відбувся з метою запуску нової хвилі дискредитації федерації».

«Федерація футболу України обурена безпринципністю замовників і виконавців нової кампанії з дискредитації ФФУ. Ми звертаємося до ЗМІ з проханням не поширювати неправду. Так, сьогодні під час прес-конференції А. Франкова і О. Скупинського, головною метою якої було тиражування помилкових звинувачень на адресу федерації та її керівництва, до залу проведення заходу увірвалася група невідомих у масках, які влаштували дешевий спектакль, імітуючи зрив прес-конференції», - додається.

«Спікери заходу відразу ж заявили, що «під хуліганськими діями молодиків ховаються їхні опоненти з ФФУ». Підкреслюємо, що ФФУ не має жодного відношення до організації цього спектаклю. Не важко здогадатися, що її основною метою є «розкрутка» нової інформаційної атаки на федерацію. Нам чудово відомі мотиви і цілі режисерів та акторів цієї постановки. зокрема, ГО «Ініціативи майбутнього», яку представляє Скупинський, і яка була зареєстрована лише наприкінці квітня цього року - синхронно з початком масованої інформаційної кампанії проти ФФУ, а її активність у ЗМІ спрямована виключно на поливання брудом федерації і її керівників», - продовжується.

«Через відсутність у словах і діях замовників і виконавців цієї кампанії найменшої об'єктивної підстави, ФФУ не вважає за потрібне реагувати на подібні випади. Просимо ЗМІ і громадськість взяти до уваги позицію Федерації з цього приводу і не тиражувати неправдиві дані», - підсумовується.

Раніше повідомлялося, що на Павелка нібито відкриті кримінальні справи за трьома статтями.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: