ФК «Львів» запланував спаринги з командами з Грузії, Вірменії та Чехії

ФК «Львів» запланував спаринги з командами з Грузії, Вірменії та Чехії
Юрій Бакалов і його підопічні

«Містяни» провели перше тренування у 2019 році

Пройшовши вранці медичне обстеження, «синьо-золоті леви» зібралися на клубній базі у Винниках та провели півторагодинну тренувальну сесію.

У роботі, що включала розминку і різноманітні ігрові серії та вправи з м’ячем, взяли участь 14 футболістів, інформує офіційний сайт клубу.

Окрім основної групи гравців, на тренуванні були також присутні чотири представники команди U-21 – Юрій Іваночко, Орест Тягло, Олег Горін та Дмитро Пантелейчук. А також кілька гравців, що перебувають на перегляді у клубі.

До 17 січня «синьо-золоті леви» комбінуватимуть підготовчий процес: у дні з одним тренуванням гравці виконуватимуть бігову роботу у манежі стадіону СКА у Львові, а режим дворазових тренувань передбачатиме тренажерний зал вранці та футбольне поле ввечері, де підопічні Юрія Бакалова працюватимуть переважно над тактикою.

18 січня ФК «Львів» вирушить до турецького Белека. Львівська команда готуватиметься до весняної частини сезону-2018/19 у два етапи: з 19 січня по 4 лютого та з 8 по 20 лютого.

На поточний момент є домовленості з трьома колективами, з якими «Львів» проведе спаринги на турецькому зборі – грузинським «Динамо» (Тбілісі), чеським «Баніком» (Острава) та чемпіоном Вірменії «Алашкертом».

Про дати контрольних матчів буде повідомлено пізніше.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: