ФК «Маріуполь» звинуватив «Динамо» в спробі дискредитувати клуб

ФК «Маріуполь» звинуватив «Динамо» в спробі дискредитувати клуб

ФК «Маріуполь» заявляє, що надав ФК «Динамо» (Київ) всі необхідні офіційні листи щодо майбутніх ігор

Про це йдеться у відкритому зверненні ФК «Маріуполь» до ФК «Динамо» після звинувачень останнього в ненаданні необхідних документів.

У зверненні йдеться про те, що 27 серпня в Маріуполі повинен був пройти матч 7-го туру Української Прем'єр-ліги «Маріуполь»  - «Динамо».

«ФК «Динамо» не тільки не прибув на гру в Маріуполь, а й усіма силами намагається дискредитувати наш клуб», - заявили в  «Маріуполь».

Там підкреслили, що футбольний клуб згідно з вимогами Регламенту УПЛ відправив в дирекцію Прем'єр-ліги і ФК «Динамо» всі необхідні офіційні листи щодо майбутніх ігор (молодіжних і перших команд).

Також ФК «Маріуполь» надав Прем'єр-лізі і ФК «Динамо» офіційні листи від УСБУ в Донецькій області, ГУ Національної поліції в Донецькій області та Маріупольської міської ради.

«У свою чергу від ФК «Динамо» ми не отримали жодного офіційного листа щодо майбутніх ігор (ігрова форма, дата і час проведення передматчевої наради), а також щодо дати і часу прибуття делегації клубу, маршруту слідування і автотранспортних засобів (ця інформація необхідна СБУ і МВС для організації супроводу та проїзду автобусів з делегаціями ФК «Динамо» до Маріуполя)», - відзначили в ФК «Маріуполь».

«Колеги з ФК «Динамо» , не займайтеся маніпуляціями! «М'яч» був на вашому боці», - йдеться зверненні.

Як відомо, віце-президент «Динамо» Андрій Мадзяновський раніше заявив, що «Динамо» не поїде на матч у Маріуполь і подасть до суду в разі зарахування технічної поразки. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: