Футболісти національної збірної України зібралися у Києві

Футболісти національної збірної України зібралися у Києві
Фото Павла Кубанова

У команди розпочинається останній у цьому році збір

У понеділок, 12 листопада, національна команда України зібралася у Києві на заключний цього року збір.

Хлопці прибули до розташування опівдні, інформує офіційний сайт Федерації футболу України.

Першими до розташування команди прибули наші іспанські легіонери – голкіпер Андрій Лунін і захисник Василь Кравець, які приїхали ще вчора.

Сьогодні ж серед перших заселилися всі дебютанти: Віталій Миколенко, Мар'ян Швед, Андрій Борячук, а також Сергій Болбат, для якого цей виклик до національної команди став не першим, але прем'єрним від Андрія Шевченка.

Єдиний збірник, чий рейс припадає на вечір, - Євген Коноплянка: він приєднається до команди близько 18-ї.

У зв'язку з насиченим ігровим графіком у клубах (більшість збірників зіграла вчора) сьогодні тренування на полі у планах збірної відсутнє. Однак вісім футболістів, які провели матчі за клуб раніше неділі або взагалі не виходили на поле у вікенд, проведуть фітнес-заняття з тренером з фізпідготовки Іваном Баштовим.

День заїзду буде присвячено адаптації та відпочинку. На вечір заплановано святкову вечерю, присвячену перемозі у групі Ліги націй УЄФА. На цю подію запрошені й ті виконавці, які з різних причин не беруть участі у зборі, однак є гравцями основної обойми національної команди: Марлос, Ярослав Ракицький, Сергій Сидорчук, Артем Бєсєдін, Іван Ордець.

Від завтрашнього ранку національна команда повністю занурюється у роботу. Уранці – теоретичне заняття, увечері – відкрите тренування. «Синьо-жовті» чекають на своїх уболівальників на НСК «Олімпійський»: початок заняття – о 18:00.

Годиною раніше, о 17:00, Андрій Шевченко зустрінеться з мас-медіа у форматі прес-конференції, а з 17:30 гравці спілкуватимуться з журналістами у мікст-зоні.

У столиці головна команда працюватиме до четверга, коли вилетить на матч Ліги націй УЄФА до Словаччини.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: