Футбольна ліга Іспанії заблокувала 222-мільйонний трансфер Неймара до ПСЖ

Футбольна ліга Іспанії заблокувала 222-мільйонний трансфер Неймара до ПСЖ

Іспанська футбольна ліга не затвердила трансфер бразильського нападника з іспанської «Барселони» до французького ПСЖ

Іспанська футбольна ліга не затвердила трансфер бразильського зіркового нападника з іспанської «Барселони» до французького ПСЖ. Сума запланованого переходу складає понад 220 млн євро.Бразильська футбольна зірка Неймар поки не може залишити іспанську "Барселоні». На заваді його трансферу з «Барселони» до ПСЖ стала позиція Іспанської футбольної ліги (La Liga). У четвер, 3 серпня, президент Ліги Хав'єр Табас заявив у інтерв'ю іспанському спортивному виданню As, що трансфер Неймара до ПСЖ наразі заблоковано. За цей трансфер французи пропонували 222 млн євро. «Ми не візьмемо грошей від такого клубу, як ПСЖ», - сказав Табас.

На думку іспанської Ліги, перехід Неймара до ПСЖ за такі гроші буде порушенням фінансового fair play. Поки що невідомо, що означатиме це рішення Ліги для запланованого транферу. Сам футболіст вже попрощався зі своїми одноклубниками в Барселоні. Досі згода Ліги вважалася лише формальністю.

Водночас, як заявили в Європейському союзі футбольних асоціацій (УЄФА), на запит інформагенції AFP: «Усі футбольні клуби повинні поважати правила фінансового fair play та продемонструвати, що вони не мають більше ніж 30 млн євро річних збитків». Трансфер Неймара мав стати рекордним за всю історію футболу й він не минув би безслідно для фінансового стану паризького футбольного клубу в наступні роки.

Примітно, що президент Франції Еммануель Макрон уже встиг привітати ПСЖ з вдалим придбанням. Як повідомляє інформагенція dpa, Макрон навзав «доброю новиною» те, що Неймар перейде до паризького клубу. Ця заява глави французької держави пролунала тоді, коли офіційного підтвердження чи непідтвердження переходу зіркового бразильця до ПСЖ на той момент іще не було. 

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: