«Галичанка» здолала «Карпати» у центральному матчі жіночої гандбольної Суперліги

«Галичанка» здолала «Карпати» у центральному матчі жіночої гандбольної Суперліги

Але ужгородки ще мають шанс на реванш

У середу, 17 жовтня, відбулася перша гра 3-го туру жіночої Суперліги України з гандболу, у якій львівська «Галичанка» приймала ужгородські «Карпати».

Зустріч принципових суперників пройшла у напруженій боротьбі, інформує «Карпатський об’єктив».

У кращих традиціях гандбольних «класико» ім’я переможця стало відоме тільки наприкінці матчу. Виграв той, хто припустився менше помилок. І це був не закарпатський колектив.

Уже стартова 10-хвилинка дала зрозуміти, що двобій буде цікавий. Команди уважно діяли в обороні, а відрив у рахунку сягав один-два м’яча.

На завершення 20-ої хвилин матчу «Галичанка» заволоділа триочковою перевагою (9:6), однак «карпатівки» зусиллями Анасасії Мелекесцевої, Анни Лезінської та Софії Безрукової нівелювали перевагу суперника й на перерву команди пішли за рахунку 10:10.

Другий тайм господарки розпочали впевнено й лідирували у рахунку, але гості показали бійцівський характер і змогли не тільки наздогнати суперника, а й вийти вперед (17:19).

У закарпаток був великий брак при передачах, що призвело до кількох визначальних гольових атак у власні ворота. У заключній п’ятихвилинці львів’янки показали хорошу гру й вирвали перемогу.

Фінальна сирена зафіксувала звитягу «Галичанки» з рахунком 24:21.

Повторна зустріч між «Галичанкою» та «Карпатами» відбудеться сьогодні, 18 жовтня.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: