Головний тренер збірної України з баскетболу: Майже домовилися про приїзд до команди Кобця

Головний тренер збірної України з баскетболу: Майже домовилися про приїзд до команди Кобця
Євген Мурзін
Фото: ФБУ

Євген Мурзін розповів про склад команди на матчі зі Словенією і Іспанією

У вівторок, 20 листопада, головний тренер збірної України – Євген Мурзін назвав склад нашої команди на який розраховує у важливих іграх проти Словенії (у Запоріжжі) та виїзній - проти Іспанії.

Очікувано до списку не увійшли гравці, які наразі виступають в НБА (Михайлюк, Лень) та Євролізі (Пустовий). Також відсутній травмовані Лукашов та Конєв. БК «Дніпро» своїм листом повідомив ФБУ, що Олександр Мішула, не зможе взяти участь у цих матчах.

На сьогодні захисник проходить період реабілітації після травми.

«На жаль, були проблеми з формуванням складу. Вони є і в інших збірних де виступають гравці з НБА та Євроліги. Не зможе приїхати у табір збірної Михайлюк та Лень, так само не допоможе команді Пустовий. Зайцев з Тайланду теж не приїде. Сьогодні усі хлопці на контакті, в усіх є бажання підтримати збірну, однак є об’єктивні причини і ми їх розуміємо», - повідомив тренер.

«З тих хто мав приїхати, на жаль, не зможе допомогти команді Денис Лукашов, Володимир Конєв та Олександр Мішула – вони проходять реабілітацію після травм. Водночас, дуже приємно, що у збірну приїде Богдан Близнюк, який має хороший досвід виступів в NCAA. Також зіграє Санон, ми розраховуємо на талант цього хлопця. Майже домовилися про приїзд Олександра Кобця. Це стало можливим в останній момент, його клуб дає згоду на переліт у збірну, залишилися деякі технічні моменти, сподіваюся ми їх вирішимо», - додав Мурзін.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: