Гравець «Скендербеу»: Будемо щасливі зіграти з найкращою командою України

Гравець «Скендербеу»: Будемо щасливі зіграти з найкращою командою України
Бакарі Німага (зліва)

Захисник албанського клубу поділився очікуваннями від майбутнього матчу з «Динамо»

Україна – велика країна з високим рівнем футболу, яка має видатну історію.

Про це заявив півзахисник «Скендербеу» Бакарі Німага, який розповів про свої очікування від поєдинку 5 туру групового етапу Ліги Європи проти київського «Динамо».

«Готові фізично і морально до гри. Нещодавно була моя перша гра в Лізі Європи після довгого відновлення після травми, так що мотивація подвійна. Завтра залишимо всі сили на полі, щоб досягти позитивного результату», - зазначив він.

«Для нас кожен гравець «Динамо» небезпечний, тому що це команда з виконавцями європейського рівня. Будемо намагатися їх нейтралізувати. Це прекрасний досвід зіграти проти такої команди», - додав Німага.

За словами хавбека албанського клубу, «Динамо» - це найкраща команда України.

«Україна – велика країна з високим рівнем футболу, яка має видатну історію. Ми щасливі, що будемо грати з найкращою командою України. Знаю, що Ваша країна – одна з найбільших в Європі, яка із задоволенням приймає вихідців з Африки для навчання, це чудово. У мене є друзі, які навчаються в Україні і їм дуже подобається країна і люди, які живуть там», - зазначив він.

«Чи хотів би перейти в український клуб? Чому б і ні. Якщо будуть пропозиції від клубів, то я із задоволенням погоджуся», - підкреслив Німага.

Нагадаємо, що матч «Скендербеу» – «Динамо» відбудеться 23 листопада.

Початок зустрічі о 22:05.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: