Хацкевич: «Мілан» або «Арсенал» будемо обговорювати, коли гратимемо з ними

Хацкевич: «Мілан» або «Арсенал» будемо обговорювати, коли гратимемо з ними
Олександр Хацкевич

Наразі головний тренер київського клубу зосереджений винятково на «Лаціо»

Олександр Хацкевич відповів на питання журналістів перед першим матчем 1/8 фіналу Ліги Європи проти римського «Лаціо».

За словами головного тренера «Динамо», він поки що не знає, який склад випустить на гру, інформує офіційний сайт київського клубу.

«У нас кожен день проходять педагогічні бесіди, незалежно від того, з ким ми граємо. Щодо італійських команд, то ми і справді завжди важко з ними грали. Якщо ми приїхали у Рим, на полі повинно бути 11 гладіаторів, які будуть здобувати результат», - сказав він.

«На останніх двох матчах був присутній Олексій Михайличенко. Звичайно, ми дивилися і матчі з «Міланом» і «Ювентусом», також подивилися гру зі «Стяуа». Інформацію можна зараз зібрати досить швидко, і її достатньо», - додав Хацкевич.

Наставник зазначив, що майбутня гра нічим не буде відрізнятися від інших.

«На сьогоднішній день ми беремо участь у трьох турнірах, і в усіх будемо боротися за перемогу. Якщо чесно, я сам ще не знаю склад на гру з «Лаціо», - пояснив він.

«Ті команди, які нам не потрапили, немає сенсу обговорювати. Нам випав «Лаціо», і ми готуємося до матчів з цим клубом. А «Мілан» або «Арсенал» будемо обговорювати, коли гратимемо з ними на наступних стадіях», - додав Хацкевич.

«Ми можемо тільки припускати, хто буде грати проти нас. Але це не має особливого значення. У суперника всі гравці сильні», - підсумував тренер.

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: