Хацкевич: Мораес сказав, що не підписував контракт із «Шахтарем»

Хацкевич: Мораес сказав, що не підписував контракт із «Шахтарем»
Олександр Хацкевич. Фото ФК «Динамо»

Головний тренер «Динамо» пояснив відсутність бразильця у поєдинку з «Ворсклою»

Олександр Хацкевич подякував усім уболівальникам, які напередодні у морозний вечір прийшли на матч чемпіонату України з «Ворсклою».

Про це на післяматчевій прес-конференції заявив сам головний тренер «Динамо», якого цитує офіційний сайт клубу.

«Думаю, результатом гри ми їм віддячили за ту підтримку, яку вони надавали нам. Якщо по грі, то у першому таймі було достатньо багато сумбуру, у простих ситуаціях ми втрачали м'ячі. Не знаю, з чим це було пов'язано – можливо, ноги замерзли», - зауважив він.

«Просто у таких ситуаціях ми не маємо права втрачати м'яч і повинні грати надійніше. Але три стандартних положення прийшли на допомогу, вдалося реалізувати їх і довести матч до перемоги», - додав Хацкевич.

Наставник також мав розмову з Жуніором Мораесом, оскільки у нього також була інформація про перехід футболіста у «Шахтар».

«Він мені сказав, що не підписував контракт, і що у нього не було особистого контакту з представниками «Шахтаря». Хто поширює ці чутки, для чого це потрібно – я не знаю. А у заявку він не потрапив, тому що має проблеми з литковим м'язом після гри з «Лаціо», тому ми вирішили не ризикувати його здоров'ям», - пояснив Хацкевич.

«Куди зник Мбокані? У п'ятницю, коли було тренування у тих, хто не грав з «Лаціо», він займався у загальній групі, але так і не провів заняття до кінця. Все ж те ушкодження, яке у нього було, не дозволяє працювати на максимальних обертах», - продовжив тренер.

«Кадар? На наступний день після матчу з «Лаціо» він пройшов медобстеження, яке виявило мікроушкодження. Немає розриву, тільки мікронадрив, і він полетів у розташування збірної. Але все одно характер такого пошкодження – це два тижні відновлення», - підсумував наставник «Динамо».

Коментарі — 0

Авторизуйтесь , щоб додавати коментарі
Іде завантаження...
Показати більше коментарів
Дата публікації новини: